Doelstelling geestelijkeconcerten.nl

Geestelijke Concerten biedt een programma met orgelmuziek, koormuziek (a capella, orgel en/of orkestbegeleiding), orkestmuziek, kamermuziek afgewisseld met poëzie, drama & vertelkunst waarbij de nadruk ligt op de Bijbel en grootmeesters als Shakespeare (en zijn profetische teksten die heel actueel zijn heden ten dage) en andere grote dichters, predikers en/of theologen. De muziek en de teksten zullen altijd staan in de context van een hoofdthema dat muzikaal wordt uitgediept en contextueel tot leven wordt geroepen. Inspiratie en vrije expressie zijn sleutelwoorden. Tevens is G.C. de (web)plek om de composities, improvisaties en andere uitingen van kunst van de musicus Bastiaan Jan van Vliet te verkopen middels de webshop.
Daarbij is het concept zo bedacht dat ook de digitale activiteiten van de organisatie vallen in het kader van de geestelijke concerten alszijnde concerten. Dat betekent dat als u op de digitale platforms muziek van Bastiaan Jan van Vliet ziet, hoort en/of leest, dat u al aanwezig bent bij een geestelijk concert. Er is een digitale concertzaal in ontwikkeling die middels een inlogportaal in de nabije toekomst bereikbaar zal zijn. Houd daarvoor de website in de gaten.
 
Weet u van harte welkom bij één van onze “geestelijke concerten.” Uitleg met betrekking tot de naamgeving van deze organisatie vindt u hier.
 
Draagt u dit initiatief een warm hart toe? Uw donatie is van harte welkom.
Klik op de donatieknop om uw gift over te maken.
Close Mijn winkelwagen
Close Verlanglijstje
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categorieën