Chants de la nuit

Is de naam van mijn nieuwe orgel-improvisatie album die ik op 21 mei jongstleden heb opgenomen in de Nieuwe kerk van Katwijk aan Zee. Het is het vervolg op mijn eerste album “Chants célestes”. Het album bestaat uit zeven symfonische improvisaties. Het is een primeur want het is de eerste officiële opname na succesvolle her intonaties. Ik vond het orgel altijd al fascinerend door enorme klankrijkdom maar ik geloof dat nieuw gebouwde orgels na enige tijd altijd enige correcties behoeven aangaande de klank. Daar worden instrument nooit slechter van. Er is ook voortschrijdend inzicht. Ik geloof overigens dat intonatie correcties nooit als een diskwalificatie moeten worden opgevat voor de orgelbouwer die het instrument destijds heeft afgeleverd! Het bevestigt eerder zijn visie, die 41 jaar geleden vanuit een andere tijd in de orgelbouw werden gevoed dan heden ten dage. 

Binnenkort verkrijgbaar in de webshop als downloadbaar product, als cd, op usb en bij de grote streamingsdiensten. Houd de webshop in de gaten! 

 

Close Mijn winkelwagen
Close Verlanglijstje
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categorieën